"Bori u čast": Koncert posvećen legendi rok muzike 2. novembra u Zappa bazi

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Povodom nedavne smrti legendarnog rok muzičara Bore Đorđevića, nekoliko domaćih muzičara i glumac Sergej Trifunović okupiće se na koncertu "Bori u čast", u subotu, 2. novembra, u klubu Zappa baza sa počekom od 21 čas.

Po rečima učesnika, planira se višečasovni koncert i jedinstven kabare u Borinu čast.

Bend sastavljen od renomiranih muzičara, zajedno sa velikim brojem gostiju iz sveta muzike, glume, alterantivne i rep scene, izvešće preko tri sata najpoznatijih i najboljih pesma Bore Čorbe.

Nastupaju: Aleksandar Sedlar, Sergej Trifunović, Đorđe Miljenović, Mikri (Prti Bee Gee), Krsma i Džordži uz najavljene goste iznenađenja.

Bora Đorđević Foto: Privatna arhiva

Ovaj događaj nije "rasprodaja bola’" već čista ljubav prema Borinim pesmama.

U okviru programa, organizovano će biti i potpisivanje peticije za postavljanje spomenika Bori Đorđeviću na Tašmajdanu, za čiju izradu će biti prosleđen i sav prihod od ulaznica.

Fizičke ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se naći isključivo u Zappa Baru, (Kralja Petra 41). Online - prodajna mesta servisa tickets.rs po ceni od 1200 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1500 dinara kao i na ulazu u Zappa Bazu.

Subota, 2.novembar, u 21.00 čas.

(Telegraf.rs)

Video: Sahrana Bore Đorđevića snimljena iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA