Evo kako izgleda ćerka Lepog Miće: Dok je on u rijalitiju, ona radi u jednoj od najvećih svetskih kompanija

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tokom učešća u "Zadruzi" Lepi Mića je često spominjao svoju ćerku  na koju je posebno ponosan.

Iako je javnosti poznato da rijaliti učesnik ima ćerku jedinicu, o njoj i o njegovom privatnom životu izuzetno malo se zna. Sara Pržulj, Mićina ćerka, je mlada, obrazovana devojka koja se posvetila školovanju i završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu. Na doktorske studije otišla je u Holandiju, a danas radi u prestižnoj kompaniji "Gugl".

Lepi Mića ju je tokom svog učešća u "Zadruzi" često pominjao sa velikim ponosom, otkrivši jednom prilikom da se suočavao sa siromaštvom kada je odgajao Saru.

- Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina... Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih - ispričao je tada pevač.

Sara je izuzetno lepa, mlada žena, koja ne robuje trendovima i estetskim korekcijama, te svoju lepotu ističe u svoj njenoj autentičnosti.

Po fotografijama do kojih je došao Telegraf putem društvenih mreža, vidi se da je Mićina ćerka izuzetno skromna mlada osoba, za koju ni ne možete po izgledu pretpostaviti da radi u jednoj od najvećih kompanija u svetu.

(Telegraf.rs)

Video: Rekao da više neće u rijaliti, ali šta li se to sprema: Lepi Mića uhvaćen sa bivšom zadrugarkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA