Oni su rekorderi po broju brakova na domaćoj estradnoj sceni: Jedna pevačica udavala se čak 12 puta

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 5 min.
  • 0

Pošto sreću nisu pronašli kraj prvog partnera, mnogi pevači su pokušali da se skrase kraj drugog, trećeg a u retkim slučajevima neki i pored 12.

Pronaći svoju srodnu dušu veoma je teško, a to pokazuju i primeri iz prakse gde mnogi pevači stanu na "ludi kamen" i po više puta. Iako su mnogi od njih mislili kako će večnu sreću pronaći kod tog prvog partnera koga su odabrali - život ih je demantovao.

Mnoge naše poznate pevačice i njihove kolege, nažalost  imaju iza sebe po nekoliko bračnih brodoloma, što im nije predstavljalo prepreku da ipak pronađu pravog za kojeg sada veruju da je "pravi". Neki od njih su se zavetovali pred matičarem, dok druge povezuju deca iako nisu bili u zvaničnoj bračnoj zajednici. Evo nekih od najpoznatijih primera:

Kaja Ostojić

Poznata pevačica Katarina Ostojić Kaja, iza sebe ima tri propala braka a skoro je našla sreću pored četvrtog muža.

Ona je jednom prilikom pričala kako je u prvi brak ušla izuzetno mlada sa svega 19 godina i da je ostala trudna, te da je tada želela da se zaista venča sa tadašnjim partnerom Nikolom Dragojlovićem. Tada su joj roditelji bili prepreka da se uda jer su smatrali da je jako mlada.

Posle tog bračnog brodoloma usledila su još dva braka kada je želela "ljubav i inostrane papire". Ta dva njena braka bila su sa košarkašem Urošem Duvnjakom i poznatim muzičarem Džuniorom Džekom. Pevačicaje prošlog meseca sudobonosno "da" izgovorila svom novom izabraniku Milošu Čujoviću.

Kaja Ostojić venčanje Kosmaj Foto: Kobra

Nataša Bekvalac

"Novosadska barbika" kako su je dugo zvali svi, kao i njena koleginica nije imala mnogo sreće u ljubavi. Javnost je i njoj brojila bračne krahove više nego uspehe, a uprkos tome što je ona "tiha patnja" mnogih muškaraca i dalje uživa u svojoj samoći, ili se bar trudi da svi mi mislimo tako. Nataša iza sebe ima tri propala braka i uvek je otvoreno o tome govorila zbijajući šale na svoj račun.

Uprkos tome što je već kao mlada imala nekoliko velikih ljubavi, prvi njen brak bio je sa njenim izabranikom Danilom Ikodinovićem. Oni su važili za jedan od najlepših sportsko estradnih parova. Posle dve godine idiličnog života, par se rastao a Nata je utehu pronašla u Ljubi Jovanoviću sa kojim je stala pred oltar četiri godine kasnije.

Međutim kako ni to nije dugo potrajalo, razišli su se a Nataša je novi život zamislila sa Lukom Lazukićem. I taj brak je brzo okončan nakon što ga je Nataša prijavila za nasilje u porodici.

Nataša Bekvalac, Aerodrom Foto: Kobra

Darko Lazić

Novopečeni tata poznati pevač Darko Lazić  u skladnom je braku Katarinom Lazić. Uprkos tome što je svio gnezdo sa svojom nekadašnjom ljubavi, Lazić je prethodno bio u braku sa Anom Sević i to od 2014. do 2019. godine sa kojom ima ćerku Lorenu.

Nakon nje uplovio je u vezu i verio je Marinu Gagić sa kojom je planirao venčanje, međutim, do toga nije došlo. Iz vanbračne zajednice dobili su sina Alekseja a Marina se tada uzdržavala od komentara, štiteći se time da ne želi da njihov sin jednoga dana "čita to" jer bi imala "svašta da kaže".

Darko Lazić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović je spletom životnih okolnosti, sazrela mnogo pre svojih vršnjaka i bila je primorana prvi put da se uda sa svega 14 godina, a iza sebe ima čak 4 propala braka. Sa 18 godina već je bila u trećem braku i o tome je jednom prilikom govorila. Prvi brak su joj ugovorili majka i očuh i udala se za momka kojeg nije volela.

Tokom punoletstva je bila u braku sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina a nakon razvoda od njega udala se za voditelja Zorana Pejića Peju sa kojim takođe ima sina i od koga se razvela.

Snimanje emisije Amig Show Foto: ATA Images

Maja Odžaklijevska

Poznatu makedonsku pevačicu publika uglavnom zna zbog dobrih pesama, međutim, malo ko je upućen u njen privatni život i zna da ona iza sebe ima čak 12 propalih brakova.

Pevačica se nije plašila braka i svom izabraniku za kojeg je u tom trenutku mislila da je pravi bez problema je rekla "Da" međutim, otkrila je da je i razlog zbog čega su svih 12 brakova neslavno završila razvodom, bio potpuno isti. Ona je jednom prilikom rekla da nije mogla da trpi zvocanje ili ponašanje koje joj se ne dopada zbog čega bi svakom od njih poručila "da su mu stvari spakovane".

Maja Odžaklijevska Printscreen/Youtube/Zenska Tv

Lepa Lukić

Kraljica narodne muzike koja je među kolegama koji su najduže opastali na muzičkoj sceni, javnosti je više puta otkrila da se udavala čak četiri puta. Ipak najveći pečat na nju je ostavio njen prvi brak za koji tvrdi da je bio "mladost - ludost".

Posesivan suprug koji joj nije davao čak sedam godina razvod, bio je kako je pevačica više puta isticala ljubomoran na nju, zbog čega ju je saletao na svakom koraku. Sa poslednjim svojim suprugom, provela je 18 godina zajedničkog života.

Lepa Lukić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić u skladnom je braku sa Minom Naumović sa kojom je nedavno dobio sina, kojeg su nazvali Perun. Sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom voditelj ima sina Mateja, a sa obe bivše žene Ognjen je u dobrim odnosima. Prva supruga sa kojom nema dece, bila je kako je tada otrkio javna ličnost, međutim, kasnije je promenila profesiju.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Boris Novković

Hrvatski pop-rok pevač i kantautor poznat je po velikim hitovima širom Balkana ali i po burnom ljubavnom životu, jer iza sebe ima čak četiri neuspela braka. Prva supruga poznatog pevača bila je zagrebačka balerina Bojana Gregorić Vejzović.

Druga njegova supruga bila je novinarka Lucija matić sa kojom je bio u braku 9 godina i sa kojom je dobio dva sina. Treći Borisov brak bio je sa 18 godina mlađom Ines Katić sa kojom je u braku bio svega pet meseci.

Četvrti pevačev brak bio je sa 25 godina mlađom Iris Volf sa kojom je dobio ćerkicu ali i taj brak nije potrajao.

Boris Novković Foto: Instagram/boris_novkovic

Zorica Brunclik

Pevačica se udavala 4 puta.

Ćerku Mariju dobila je u vanbračnoj zajednici kada je imala tek 18 godina.

Prvi pevačicin muž bio je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

Posle razvoda od Tutića, Zorica je sreći potražila kraj drugog harmonikaša - Ljube Kešelja. Sa njim je dobila ćerku Miljanu, koju navodno muzičar nikada nije hteo da prizna.

Ona danas uživa u braku sa četvrtim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, i njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Iz ljihove ljubavi rodila se ćerka Zlata, koja je inače stilistkinja.

Koncert Ilda Šaulić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgledaju roditelji Breskvice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA