Mina Vrbaški se pomirila sa bivšim, a onda smo je usnimili sa drugim u kasnim noćim satima: Pogledajte!

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Mina Vrbaški ponovo je u centru pažnje zbog svog burnog ljubavnog života.

Iako je početkom avgusta ove godine njena poslednja veza završena, nedavno je ponovo viđena kako uživa u društvu nepoznatog muškarca.

Ekipa Telegrafa usnimila je Minu u beogradskom restoranu "Nacionalna klasa" kako pije piće i provodi se sa misterioznim muškarcem do kasno u noć.

Iako je njihov izlazak podstakao spekulacije o mogućoj novoj romansi, ne isključuje se ni opcija prijateljstva, s obzirom na to da su se kasnije zajedno uputili u nepoznatom pravcu.

Video snimak njenog provoda možete pogledati ispod.

Podsetimo, Mina je ranije bila u vezi koju je držala van očiju javnosti, ali je raskid postao tema nakon što je njen bivši partner uhvaćen u prevari.

- Morala sam da se oglasim iako sam rekla da ne želim da komentarišem ništa. Ništa ružno neću reći jer ja u mnoge stvari ne verujem, a da li se to desilo ili ne, to niko ne zna. Znam da smo mi imali dve godine zaista isuviše lepih trenutaka i kada bih nešto ružno rekla, bilo bi kao da pljujem po sebi - navela je Mina, pa dodala:

- Dakle, ostavljam ovu temu po strani i samo vremenu dajem priliku da pokaže šta je i kako. Sve što je suđeno to se i desi, što nije, tako valjda mora da bude. Ne želim više ni reč o svom privatnom životu, a kamoli o meni dragim ljudima - istakla je bivša zadrugarka i zahvalila se onima koji poštuju njenu odluku.

- Hvala svakome ko će da me ispoštuje i ništa ne pita, a onim dušmanima, ma njima ne mogu čak ništa ni da poželim - napisala je Mina Vrbaški u priči na Instagramu.

Međutim, ona se pomirila sa dečkom Dinom...

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA