Jelena Karleuša iskreno o fizičkom nasilju tokom braka sa Tošićem: "Svaki put kada sam pozivala policiju..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Pop diva Jelena Karleuša, nedavno se razvela od fudbalera Duška Tošića, a sada je prvi put za medije otvoreno govorila o fizičkom nasilju koje je trpela tokom braka.

Karleuša je priznala da je u nekoliko navrata bila primorana da zatraži pomoć policije zbog sukoba sa bivšim suprugom.

- Zvala sam ja 92! Nekoliko puta sam bila primorana da zovem policiju i to je bilo onda kad neko ne može više verbalno da te "ukroti", pa onda kreneš glavom kroz zid i onda… Teške su to teme… Ono što hoću da kažem svakoj ženi: Niko ne sme da digne ruku na jednu ženu i žena, onog momenta ako plače zbog muškarca… Niko nije vredan ni jedne ženske suze, koju muškarci olako shvataju. To su bolne suze i ako plačete zbog nekog, to nije ljubav, to je agonija - rekal je Jelena.

- Svaki put kad sam pozivala policiju, istog momenta sam se pokajala. Pre njih je dolazila novinarska ekipa, pa sam sa njima čekala policajce, koji me pitaju da se slikaju sa mnom i Duškom. I ja sam se slikala. Ja onda pitam: "Duško, hoćeš da dođeš da se slikaš?" Smešno je, moj život je cirkus. Dolazilo je i do fizičkih sukoba. Smatram da onog momenta kad muškarac digne ruku na ženu, da tu nema nikakve ljubavi. Jednom kad digne, dići će opet i opet… Ja nisam neko ko treba da se fizički obračunava sa nekim koga voli. Tu je za mene stvar završena. Ja kad pozovem policiju, to je došlo do krajnjih granica, a ja sam hrabra žena - priznala je ona u emisiji "4 i po žene".

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    14. oktobar 2024 | 09:19

    Eto do čega je ona njega dovodila........manipulator teški.....ja bi se kladio da je zbog nastupa po trgovima odjednom doživela nacionalno vaskrsnuće i počela da brani Srbiju .......inače je uvek bila na strani Sarajeva .......

  • Mileva

    14. oktobar 2024 | 09:36

    Pa svi smo videli koliko si ga se bojala !!!

  • Lord

    14. oktobar 2024 | 09:41

    Da je pametan pa da je tuzi zbog ovakvih izjava..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA