Snežana Đurišić održava koncert u Beogradu, evo da li se njen partner pojavio: Nakon svađe, svi ga komentarišu

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, večeras, 13. oktobra, ima veliki koncert u MTS Dvorani, u Beogradu.

U publici su se našli njeni bliski ljudi. Došle su ćerka i unuka, koje su doputovale iz Njujorka, a tu je bio i Snežanin partner Vanja Milošević, sa kojim je nedavno imala svađu na aerodromu "Nikola Tesla".

Sve oči večeras su uprte u Vanju, koji sve vreme pomno prati i sluša svoju lepšu polovinu. Vanja je sedeo pored Snežanine unuke, koju javnost prvi put vidi.

Podsetimo, Snežana Đurišić nedavno se posvađala sa svojim dečkom, ginekologom Vanjom Miloševićem, u javnosti, pred medijima.

Prilikom izlaska iz lifta na aerodromu, Đurišićeva je išla za Vanjom dok mu je ponavljala da je sačeka, za šta on nije mario mnogo, što je pevačicu iznerviralo.

Išla je za njim, dok je on koračao ka automobilu i ponavljala mu je "stvarno je strašno", dok je pokazivala rukom prema njemu, a kada se približila kolima dala je kofer prijatelju i rekla:

- Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života! To nevaspitanje... - drala se Snežana, dok joj je osoba koja je bila sa njima rekla da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno odgovorila:

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je pevačica besno, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Snežana se pomirila sa Vanjom ginekologom: Nakon incidenta, danas ne skidaju osmeh!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA