"Za ovu godinu sam se ozbiljno naoštrila": Lidija Graovac opet u Zvezdama Granda, zamenila makaze mikrofonom

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Lidija Graovac sve je fascinirala svojim sjajnim nastupom kao i fantastičnim stajlingom u Zvezdama Granda, a za sada je otkrila da je u muziku došla iz jedne sasvim druge profesije.

Lidija je priznala da se pevanjem bavi svega godinu dana, a da se pre toga bavila ulepšavanjem drugih ljudi, ali je i tada muzika bila neizostavni deo njenog života.

- Bila sam frizer i radim i dalje kao frizer, samo što sam se preusmerila na pevanje. Inače kao frizer sam pevala mušterijama u salonu. Naruče pesmu pa im ja pevam i onda je stalno bilo šale u salonu, da bi ubrzo svi počeli da me bodre da idem u „Zvezde Granda“. Tako sam i odlučila da se prijavim prošle godine i stvarno nisam očekivala da ću proći audiciju iz prve – ispričala je Lidija koja je priznala da ni sama nije mogla da veruje kada se prošle sezone našla u prvoj emisiji popularnog muzičkog šoua.

Ona je iznela i svoje razloge za nevericu.

- Ne zato što ja ne znam da pevam, nego prosto mislim da uvek imaju prednost kandidati koji su već bili ili neko ko ima više iskustva. Kada sam prošla iz prve bila sam u šoku. Nisam mogla da verujem da mi kreće sve. Iskreno sam bila zadovoljna, ali nisam bila spremna psihički za sve to. Desilo mi se tako odjednom. Ali za ovu godinu sam se ozbiljno naoštrila – naglasila je Lidija, pa otkrila da je jako zadovoljna svojim nastupom:

- Iskreno veoma sam zadobvoljna nastupom. Malo me uhvatila trema u početku, ali sam znala da sam sigurn au pesmu i da prosto plivam, što bi se reklo. U drugoj pesmi sam se od đuskanja zapetljala u haljinu i uhvatila me je panika u ovim štiklama i svemu ovome. Na kraju sam se samo ukočila i đuskala u mestu da ne padnem. Ali sve je prošlo u najboljem redu – rekla je takmičarka.

Inače, Lidija je učestvovala prošle sezone u „Zvezdama Granda“ ali nije uspela da prođe dalje od prvog kruga jer se odmah našla u duelu sa kasnijom finalistkinjom Antonijom Čerkez.

- Sada je veliki korak napred. Jako sam srećna i uzbuđena, radujem se daljem učestvovanju. Naravno, daću svoj maksimum – obećala je Lidija, piše Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA