"Ništa pored mene nije naučio" Karleuša tvrdi da je Duško frajer, a da ga je Severina napravila budalom

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Jelena Karleuša je stala u odbranu svog supruga nakon što je prokomentarisala prepisku između njega i hrvatske pevačice koja je dospela u javnost pre nekoliko meseci.

Gostujući u jednoj emsiji Jelena Karleuša je iznela niz novih informacija kada je njen razvod sa Duškom Tošićem u pitanju. Javnost željna novih detalja iz dana u iščekuje nešto novo, a ako je suditi po Jeleninim gostovanjima koja su bila česta tokom ptošlog meseca ona je dala dosta "materijala" za diskusiju i to ko je kriv.

Jelena se osvrnula na pitanje voditeljke o prepisci koja je u javnost dospela pre nekoliko meseci, gde se navodno Duško javlja pevačici Severini, te ga ona poput "nedodirljive dive" kulira, priznavši da se razočarala u bivšeg supruga i da to nije očekivala od njega.

@blogofdiva_official Jelena o prepiskama Severine i Duška #jelenakarleusa #viral #foryoupage @karleusasuperstar ♬ original sound - blogofdiva_official

- Pa mene je više iznerviralo to kako je ona njemu odgovarala. Ništa pored mene nije naučio. Napravila ga je budalom. A mnogo je bolji frajer nego što je ona realno riba. Ja sam se iznervirala što je ona tu poentirala a ne on, a ja sam se uvek trudila da on ispadne faca - rekla je kroz osmeh ona.

Duškova bivša supruga je rekla kako joj je žao što je on bio predmet ismevanja jer on to "ne zaslužuje" i smatra da su to neke njegove slabosti i nepromišljeni momenti.

Podsetimo, fudbaler se u živi interesovanja pojavio nakon slanja poruka Severini gde je izrazio želju da je upozna, pozivajući je na kafu ili šampanjac. Pevačica mu je dala do znanja da nisu prijatelji niti poznanici i da joj više ne piše. Nakon dopisivanja Severina je poslala prepisku Jeleni, koju Jelena danas komentariše kroz osmeh.

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    11. oktobar 2024 | 17:23

    Vranjes te pozdravio !!

  • Una

    11. oktobar 2024 | 17:11

    Niko 'ikog nemoze da napravi budalom do on sam

  • Сања

    11. oktobar 2024 | 16:56

    Душко јесте фрајер али Севе је навикла на јахтарење собзиром да долази из Сплита па Душко тражи само уигране са искуством…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA