Srpska tiktokerka saznala da ima rak, ono što je uradila samo nekoliko sati posle toga je šokiralo sve

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Popularna tiktokerka Danijela Stanković podelila je užasne vesti sa korisnicima društvenih mreža, da su joj otkrili karcinom.

Naime, ona je objavila svoju sliku na kojoj se vidi uplakana, u autu, nakon što je saznala da boluje od karcinoma.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, ona se sredila i nasmejana otišla na jedan događaj, baš kao da samo nekoliko sati pre toga nije saznala strašnu dijagnozu.

Danijela je odlučila da se bori, pa je poslala i jaku poruku svim ženama. Ona se, zatim, samo dan nakon što je saznala da boluje od opake bolesti odlučila i da se oglasi:

@dayasbeautycorner I kada vas zivot slomi na sitne komade, podignite glavu, BORITE SE 👊🏽🎗️ #FUCKYOUCANCER ♬ original sound - utripovana

- U narednih nekoliko dana, kada budem bila spremna da govorim malo više o tome kako sam otkrila da imam rak, ću vrlo rado podeliti sve to sa vama. Sada je trenutno period kada ja i dalje moram sama sa sobom da uzmem i da procesuiram sve te informacije. Da to pre svega prihvatim - otkrila je ona.

Kako je navela u opisu videa, ona i dlaje "oseća zujanje u ušima i odzvanjaju joj reči lekara", ali ono što je najvažnije, poslala je snažnu poruku svim ženama "da će iz ove borbe izaći kao pobednik".

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA