Glumica kojoj je verenik pucao u glavu se nedavno ponovo udala: Sada se skinula i pokazala zanosno telo

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumica Ivana Panzalović otputovala je na medeni mesec sa svojim partnerom i to putovanje joj i te kako prija, što ne krije.

Tridesetsedemogodišnja glumica sa svojim pratiocima je na Instagramu podelila fotku zbog koje su se usijale mreže. Ona se nalazi na jednoj luksuznoj destinaciji a fotografijom je napravila pravu pometnju.

Ona je pozirala na plaži raširenih ruku a na sebi je imala minijaturni bikini koji je savršeno isticao njene obline i savršeno oblikovano telo.

Iako je toga verovatno i svesna i Ivana kao i većina žena voli da primi komplimente na račun svog izgleda a nakon ove fotografije toga sigurno nije manjkalo.

Podsećanja radi, Ivana je ovog meseca izgovorila sudbonosno "da" svom partneru. Ona i njen sadašnji suprug Bojan zavetovali su se na večnu ljubav u crkvi Ružica na Kalemegdanu a kasnije je za goste upriličeno slavlje u jednom restoranu.

Kada je reč o njenom stajlingu za njen poseban dan, Ivana ne robuje stereotipima i mišljenju da mora biti poput princeze u raskošnoj venčanici - iako zapravo jeste izgledala tako.

Ona je za tu priliku nosila venčanicu sa šlepom koji je kasnije skinula a ispod kojeg je bila kratka bela top haljinica, koju je uparila sa belim platformama, što joj je dalo atraktivan izgled.

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA