Zorica Brunclik napravila feštu na slavlju: Provodila se sa koleginicom posle koncerta, latila se mikrofona

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Zorica Brunclik poznata je po sjajnoj atmosferi koju pravi gde god se pojavi.

U tome joj pomaže i njen suprug Kemiš koji odlično prati njenu energiju, zbog čega važe i dalje za najzaljubljeniji par na estradi.

U prepunoj MTS dvorani, 10. oktobra, održan je koncert pevačice Ilde Šaulić, koji je bio prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike.

Ilda je napravila atmosferu o kojoj će se dugo pričati. Preko dva sata pevala je svoje najveće hitove, a svojim glasom i šarmom ostavila je publiku bez teksta.

Nakon koncerta, Šaulićeva je organizovala veliku proslavu u jednom prestoničkom restoranu, za svoje kolege i njene saradnike.

Atmosfera je bila usijana, a prisutni su uživali u društvu naših najvećih estradnjaka. Ako je verovati društvenim mrežama gde su se pojavili najupečatljiviji snimci, slavlje je trajalo do kasno u noć.

Jedan od trenutaka koji će publika svakako pamtiti bio je i momenat kada se Zorica Brunclik latila mikrofona i zapevala svoje velike hitove poput "Košava" i "A tebe nema" što je publiku bacilo u" trans".

Podsetimo, posebno emotivan trenutak na koncertu bio je kada je Ilda posvetila deo svog nastupa ocu preminulom Šabanu Šauliću dok je preko trodimenzionalnog holograma išao njegov i Ildinon nastup zajedno  dok pevaju pesmu "ne plači dušo", što je prisutne rasplakalo.

(Telegraf.rs)

Video: Zorica Brunclik: "Ako bi cice otišle, naši bi izgubili i pre nego što bi izašli na teren"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA