Ovo je sestra Soraje Vučelić: Ne voli da se pokazuje i sušte su suprotnosti

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Soraja Vučelić oduvek je privlačila pažnju javnosti posebno zbog svog izgleda i estetskih korekcija koje je uradila.

Starleta je u februaru ove godine rodila sina i povukla se iz javnog života. Svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i malo ko je upućen u njega, ali je sada ona otkrila da ima rođenu sestru koja uopšte ne liči na nju.

Uprkos tome što je bivša rijaliti zvezda uradila mnoštvo estetskih operacija kako bi došla do savršenog izgleda, čini se da njena sestra ne robuje tom trendu i da je prava prirodna lepotica. Budući da Soraja nikada ne deli ništa vezano za njenu porodicu, mnoge je iznenadio njen skorašnji potez kada je na Instagramu čestitala svojoj sestri rođendan.

Soraja Vučelić sestra Foto: Instagram/sorajavucelic

Na fotografiji je prelepa brineta koja je sušta suprotnost rijaliti učesnici. Evidentno je da ne voli ni estetske korekcije niti šminku, jer je na fotografiji pozirala sa minimanom šminkom i zakopčana skoro do grla. Ako je suditi ovoj fotografiji dve sestre ne privlače iste stvari i svaka je okrenuta svojim ciljevima i interesovanjima.

Vučelićeva je skoro govorila o tome koliko je majčinstvo promenilo.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - počela je starleta.

Soraja se dotakla proširenja porodice i ne krije da bi volela da njen sin dobije brata a možda i dvojicu, jer kako je otkrila više voli mušku decu. Osvrnuvši se na svoju trudnoću priznala je da je sve prošlo lagano i "da je znala da će biti tako laka sigurno ne bi toliko čekala".

- Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - dodala je ona.

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA