"Ja sam ta koja ume da drekne" Slađa Alegro otvorila dušu i otkrila zbog čega se ne slaže sa suprugom

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Slađa Alegro često sa medijima podeli zanimljive trenutke iz svog života, kako u poslu sa kolegama tako i privatno.

Osvrnuvši se juče na Đanijevoj proslavi kako sa pevačem ne manjka zabave i da su proživeli komične stvari, često na letovima avionom, ona se osvrnula i na svoj život, odnos sa svojim suprugom otkrivši medijima da li se dešavaju neslaganja i oko čega njih dvoje ne mogu pronaći zajednički jezik.

- Možda se nekad ne slažemo oko Mile, oko njenog odgajanja. Ali to nije nikakava drama, svako ima neki svoj stav gledamo da rešimo. Ja sam ta koja ume da drekne i da galami. Retko kad oni imaju neke nesuglasice, više sam ja ta koja ume da izdrami. Ali svakako dete bez obzira što je drug sa roditeljima mora da zna da su mama i tata - mama i tata i da moraju da se slušaju. Eto to bi možda bila neka nesuglasica, inače što se tiče života, posla imamo zajedničke ciljeve i želje i moramo se slagati.

Osvrnuvši se na pitanje novinara oko ulaska u rijaliti sina Zlate Petrović, Slađa je bila kategorična da nikada svojoj ćerki ne bi dopustila da učestvuje u takvom šouu.

- Zašto je ne bih pustila? Pa zato jer mislim da nije lepo - bila je kategorična Slađa.

Slađa je priznala da se raduje predstojećim projektima i najavaila da će se uskoro zavrteti reklama za novi spot i pesmu i da će to biti nešto što "liči na nju i ni na koga drugog".

(Telegraf.rs)

Video: Mina Vrbaški sa dečkom u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA