Neviđena dekoracija na rođendanu Đanijeve unuke: Priredio čarobnu proslavu sa vazdušnim dvorcem i balonima

 
A. Š.
DŽ. R.
A. Š. DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Pevač Radiša Trajković Đani danas, 10. oktobra, slavi prvi rođendan svoje unuke Nike.

U intervjuu koji je dao pre proslave, otvoreno je rekao da mu je unuka Nika prava miljenica, a to se moglo videti i u restoranu gde se odvija slavlje.

Posebnu pažnju privukao je vazdušni dvorac koji je zauzeo pola restorana, stvarajući veselu i razigranu atmosferu.

Baloni su bili svuda okolo, a plafon je krasila igra lampica, dodatno doprinoseći bajkovitom ambijentu proslave.

Očekuje se da će rođendanska žurka biti puna radosti i smeha, dok se porodica okuplja da proslavi ovaj poseban dan za malu Niku.

Podsetimo, Đani i njegova supruga Slađa danas, 10. oktobra, krstili su svoju unuku Niku, ćerku sina Marka, i proslavili njen prvi rođendan.

Svečani obred održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, mestu od posebnog značaja za porodicu Trajković, jer su tu krštena i njihova deca.

Porodica je blistala ispred crkve, a elegantni stajlinzi privukli su pažnju prisutnih. Nakon obreda, slavlje se nastavilo u prestoničkom restoranu, gde su među prvima stigli Slađa i Đani sa sinom Markom, snajkom Minjom i malom Nikom.

Đani i Slađa prokomentarisali su kako se osećaju ovim povodom:

- Bilo mi je puno srce danas kad sam ustao. Unuci su mi mnogo promenili život. Ajde ljubavi dedina, lepotane dedin, ljubavi najlepša, dedina srećna - pričao je Đani, a onda mu je unuk poleteo u zagrljaj i ova emotivna scena oduševila je sve.

- Divan osećaj, kao i uvek. Ovo je treće krštenje, troje unuka - prvo Nikola, pa Lav, sad Nika - rekla je Slađa, pa otkrila da je beba bila "nestvarna" tokom ceremonije i da roditelji dobro paze na nju.

- Ja slabo pomažem, ne latim se toga. Volim kada dođu i da budu malo sa mnom, ali je velika odgovornost. Deca su sada drugačija nego ranije - dodala je.

Na pitanje o izboru belih stajlinga, Slađa je objasnila da je to pravilo koje pamti od detinjstva, smatrajući da crna boja nije primerena za ovakve lepe događaje.

- Slučajno, to je neko pravilo koje ja pamtim od detinjstva, u crkvu kada idem, neću ići u crnom, ipak je to lep čin. Nismo svi bili u istom, ali smo bili u belom - rekla je ona.

Odnosi sa snajkama su joj takođe bili tema razgovora.

- Snajke su mi divne, slažemo se dobro, njih pitajte slobodno. Neko mi ne bi verovao, ali one najviše vole da kafenišu i druže se sa mnom. Mi smo kao drugarice, ja jesam baba, ali ne dam se, vole i u provod sa mnom, tad im bude najluđe. Ne pričamo sigurno o ljubavnim temama - rekla je Slađa, pa dodala koje savete je dala snajki.

- Strpljenje, malo živaca i tolerancije. Da je sve idealno, ne bi bilo dobro, mora da bude i malo tenzije da bi bilo lepo - rekla je Slađa, na šta se snajka Minja se složila, rekavši:

- Najviše volim da kafenišem sa svojom svekrvom. Nama je svaki dan turbulentan, kakva "Zadruga", mi smo za rijaliti najjači - rekla je Minja.

Slađa je na kraju otkrila da bi pristala na snimanje sopstvenog rijalitija:

- Pristala bih kada bi platili, iskreno.

(Telegraf.rs)

Video: Folker krstio unuku u hramu koji za njih ima poseban značaj: Slađa ponela komad od 10.000€

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA