"Nisam želela da ispadnem jadnica.." Jelena Tomašević otkrila zašto su ona i Ivan jedno vreme bili razdvojeni

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznata pevačica je progovorila o raskidu sa svojim sadašnjim suprugom neposredno pre nego su uplovili u bračne vode.

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića smatra se jednim od najskladnijih na javnoj sceni, međutim, kao i kod svih, tako i kod njih bilo je nekih malih trzavica. Glumicaje ranije govorila o njihovom raskidu pre njene udaje a otkrila je i neke zanimljive detalje iz svoje intime u jednom periodu. Osvrnuvši se na vezu sa svojim suprugom i kolegom Bosiljčićem, ona je otkrila da je u jednom periodu zbog pritiska medija morala da raskine sa njim.

- Desilo se to pre više od deset godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba li ili ne - rekla je ona tada.

U to vreme je čak bila opcija da ona ne snimi pesmu "da mi je da mi se vrati" koju je napisao Sergej Trifunović, jer je smatrala da bi javnost to povezivala sa njihovim raskidom te da je ne shvate svi kao njenu posvetu Bosiljčiću, što bi je automatski predstavilo kao "jadnicu".

Posle nekoliko godina glumački i bračni dvojac se pomirio, a Jelena je odlučila da Ivanu pusti pesmu koju nikada nije otpevala. Njemu se ona dopala i smatrao je da je nepravedno zapostavljena ta balada predloživši svojoj dragoj da je napokon snimi.

Jelena je poznata po svojoj iskrenosti i po tome što je više puta otkrivala manje poznate detalje iz svog života, zbog čega je javnosti bila posebno draga. Autentičnost i iskrenost pevačice su ono po čemu je poznata i zbog čega je fanovi vole.

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA