Zlatni komplet i luksuz "pucaju" na Jeleni Karleuši: Moćno izdanje pop dive koje je sve oduvalo

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pop diva Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira javnost kako svojom pojavom i izgledom, tako i ponašanjem.

Ona se u poslednje vreme našla u žiži javnosti zbog razvoda sa Duškom Tošićem i uprkos tome što su mnogi mislili kako će je to sve slomiti, pop diva je iz te priče izašla snažnija i jača. Svoj izgled je nakon razvoda dovela do savršenstva, tako da ona sada izgleda kao u najboljim danima, sa besprekornom linijom i autfitima koji ostavljaju bez teksta sve nas.

U nizu svojih stajlinga koje neprestano menja i time pokazuje da je izvrsni poznavalac mode, Jelena je skoro objavila fotografiju na storiju u prelepom kompletu suknje i topa u zlatnoj varijanti. Suknja je imala visoki struk, a topić je savršeno istakao njen ravni stomak i savršenu figuru. Kada je u pitanju obuća, Jeca se odlučila za zlatne sandale sa visokom platformom.

Prelepa zlatna suknja koja se prema kraju širila, bila je prekrivena pločicama u obliku kruga, što je dalo dodatno luksuzan i skup izgled odeći.

v

Ona je koračala samouvereno a kosa koja joj prekriva struk bila je raspuštena.

Karleuša je privukla posebnu pažnju ovih dana nakon gostovanja u jednom podkastu kod makedonskog voditelja Stefana Lazarova, gde se osvrnula na svoj razvod od  Duška iznevši niz nepoznatih informacija koje su iznenadile javnost, poput tih da je u braku bila "usamljena i nesrećna" što će razumeti mnoge žene.

(Telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA