"Htela sam da odustanem od pevanja! Ništa nije imalo smisla": Ilda Šaulić progovorila o borbi s gubitkom oca

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Ilda Šaulić je odlučila da progovori o jednom od njenih najtežih perioda u životu, kada je bila na ivici da odustane od svoje najveće ljubavi - pevanja.

Ilda je poznata svima kao pevačica koja je predano i posvećeno godinama gradila karijeru a u te vode ju je uveo pokojni otac pevač Šaban Šaulić, što nikada nije krila. Iako je mislila da će zauvek biti verna svom poslu koji ju je ispunjavao, dogodio se trenutak kada je želela da odustane i povuče se sa muzičke scene.

Gosrtujući u emisiji "Amidži šou", na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li je nekada poželela da prestane da se bavi pevanje, pevačica je odgovorila nikada iskrenije.

- Bio je to trenutak kada nas je tata napustio. Tada, za mene nekako više ništa nije imalo smisla u tom tom trenutku i rekla sam "zašto bih ja tu trebala više bilo šta da radim". Nekako sam ja krenula u muziku zahvaljujući njemu. To je bilo kroz kuću, život...i onda, kako su godine prolazile i kad sam napravila nešto, nas dvoje smo počeli da nastupamo i putujemo. Kada je došlo do tog trenutka da njega više nema, onda sam rekla da nema svrhe da više budem tu - ispričala je ona voditelju.

Govoreći o svom ocu, pevačica je priznala da on nije bio u početku za to da se ona bavi pevanjem, ali da je kasnije bio ponosan na njenu karijeru. Ona je priznala kako joj je drago što je uspela da prevaziđe sve to i što je ipak nastavila.

(telegraf.rs)

Video: Šaban otpevao pesmu sa Ildom na koncertu: Hologram u tri dimenzije izazvao suze Šaulićevoj i publici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA