Karleuša nije mogla da zaustavi suze pred kamerama: Grcala nakon što se prijatelj njene majke pojavio

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Prijatelj Karleušine majke Divne, Boki 13 progovorio je u jednom podkastu o njihovom odnosu i Divninom liku i delu.

Uprkos tome što su Jelenu Karleušu mnogi doživeli kao izuzetno jaku i snažnu osobu, gostujući u nekim emisijama nakon razvoda sa Duškom više puta je pokazala i svoju krhku i emotivnu stranu. Gostujući u podkastu Stefana Lazarova u Severnoj Makedoniji, pop diva je odlučila da potpuno ogoli dušu, međutim, nije ni pretpostavljala da joj on sprema gosta iznenađenja.

Boki 13 je bio prijatelj Jelenine pokojne majke Divne, a Karleuša i on su se u ovoj emsiji videli po prvi put posle sedam godina. Boki je otkrio neke detalje progovorivši o svom odnosu sa Divnom što je pop divu bukvalno slomilo.

- Nikada se nije desilo da ovaj čovek dođe, a da nije doneo poklon. Boki zašto si se trošio - izjavila je JK i otkrila koliko ga je njena majka volela - Divna ga je obožavala. Kao prijatelja, dete, kao da joj je brat. Izlazili su zajedno, oni su se družili mimo mene rekla je Jelena, a onda je Boki 13 progovorio o Divni, otkrivši koliko mu je ona značila.

Boki se osvrnuo na njegov nekadašnji život u Beogradu prisetivši se najtežih trenutaka kada se Divna tu zadesila kao pravi prijatelj.

- U Beogradu sam živeo i u jednom trenutku sam ostao bez ičega, a onda je Divna, kada je išla u prodavnicu kupila hranu za sebe i paralelno za mene. Takva žena se više ne rađa, ja je zovem majka, ona je bila lavčina. Imam još jednu situaciju sa Divnom iz 2010. godine. Živeo sam na Novom Beogradu, a nisam mogao da sedim u stanu, imam traumu od stana i svega što mi se dešavalo- pričao je Boki, a Karleuša je prvi put pokazala svoju najemotivniju stranu.

On je u razgovoru otkrio kako ga je Divna jednom izvela na večeru i da je on bio na sedativima, zbog čega nije mogao da spava.  Divna je tada, kako je rekao, provodila noć bdeći nad njim.

- Ona je spavala na fotelji, ja na trosedu, takva je žena bila. - nadovezao se on.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda Granda nastupala u punom klubu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA