Milica Pavlović posetila Rijeku, pa najavila veliko iznenađenje: "Na koncertu ću ugostiti dve žene!"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović prethodnih nekoliko dana je provela u Hrvatskoj, kako bi najavila još jedan svoj koncert u okviru muzičke turneje “Lav”.

Pavlovićeva će sledeći koncert održati u dvorani Mladosti u Rijeci 9. novembra i kako je otkrila, hrvatsku publiku očekuje spektakularan šou baš poput onog koji je već imala prilike da vidi publika u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu.

Sexy Senorita je u prvi plan istakla da se trudi da svaki novi šou ima i neke nove momente koje će ponuditi publici, pa je za Rijeku spremila nove kostime, neke promene u repertoru i jedino što je želela da otkrije jeste da će joj se na bini pridružiti dve žene, ali njihova imena i dalje čuva kao poslovnu tajnu.

Inače, ovih nekoliko dana u Hrvatskoj su za Milicu su bila prilično turbulentna, budući da je imala mnogo privatnih i poslovnih aktivnosti.

Na privatnoj zabavi je još jednom ukrstila glas sa pop zvezdom Vesnom Pisarović, koja joj je bila gost u zagrebačkoj Areni. Zatim je imala sastanke sa svojim kreativnim timom oko samog koncerta i novih kostima, kojima ponovo planira da pomeri granice u svom identitetu, a zatim se u Rijeci družila sa predstavnicima sedme sile.

Kao veliko finale u Rijeci usledio je “Meet and Greet” sa fanovima, sa kojima je Milica pričala oko dva sata i odgovarala na brojna pitanja koja su imali za nju.

Njena fan baza je posebno ponosna na Milicu jer se uvek trudi da ih maksimalno ispoštuje, a sledeće druženje ovog tipa ih očekuje već sledeće nedelje u Banja Luci, gde će Milica takodje promovisati svoj koncert u pomenutom gradu.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju": Breskvica presekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA