Isplivao intimni trenutak Duška Tošića i Jelene Karleuše pre razvoda: "Bitno da je nekada..."

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stari snimak Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo postao viralan na TikTok mreži.

Jelena Karleuša se nedavno zvanično razvela od svog supruga fudbalera Duška Tošića, a to je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Iako nikada dvoje bivših supružnika nisu ništa loše rekli jedno o drugom u javnosti, njihove fanove i generalno javnost ne prestaju da interesuju i najmanji detalji o njima i o njihovom razlazu.

Jelena Karleusa Foto: Telegraf.rs

Nedavno je na društvenim mrežama ponovo postao viralan snimak dvoje bivših supružnika čiji je jedan zajednički trenutak davno Jelena podelila sa svojim pratiocima.

U snimku se vidi kako pevačica drži čašu crvenog vina, dok Duško trenira i vozi sobni bicikl pevušući pesmu Dragane Mirković "Sve bih dala da si tu"

Intimnih i lepih trenutaka među ovim bivšim parom nije manjkalo u braku a u opisu je stajala "Bitno da je nekada bilo lepo".

@karleuusastarrr Ali zbog “ MUŠKARCA “ se uvek sve raspadne. #jelenakarleusa #karleusastar #karleusa #jk #karly #fyp #foryou #foryoupage #viral #balkan #tosic #duskotosic ♬ original sound - JELENA KARLEUSA

Video je izazavao gomilu komentara korisnika koji su se složili da iako njihov brak nije uspeo, Jelena je imala pozitivan uticaj na Duška.

- Ali bukvalno ga je izgradila!

- Ma dušo, cenu si mu digla, napravila muškarčinu od njega a sve je upropastio!

- Koja si ti kraljica!

- Cirkus od lika!

- Koliko sladak snimak bili su neki od komentara korisnika mreže.

Dok su neki branili pevačicu uputivši joj reči podrške i ohrabrenja, drugi su joj poručili da se Duško "spasio nje". Mnogi korisnici te mreže su  Jeleni rekli da im je žao što njihov brak nije uspeo, kogod da je bio kriv.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava JK o Tei Tairović koja će odjeknuti kao bomba, spomenula i koncert u Areni: "Mislim da će..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA