"Mogu da se obučem za manje od 1.000 dinara": Pevačica otkrila gde voli da pazari i da ne pati od brendova

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Zlata Petrović priznala je da živi skromno i da ne pati od skupocenih stvari i luksuza, koje prate skoro sve poznate ličnosti.

Iako mnogi možda kriju da često posete kineske radnje i da upravo tamo pronađu ono što im treba, ova pevačica otvoreno govori o tome ističući da voli tamo da trguje i da lepo živi i sa malo novca.

- Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu - rekla je Zlata u razgovoru za "Grand" i istakla da smatra da je bitnije kakav je neko čovek, a ne šta nosi.

Pevačica ne pati od brendova pa je u toj emisiji otkrila da može da se obuče za manje od 1000 dinara.

Pored preparata za negu na koje daje novac minimalno a kod kozmetičara ni ne ide, osvrnula se na pitanje o botoksu i estetskim intervencijam.

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji, inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu intervenciju nisam imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - dodala je ona.

Tom prilikom ona je otkrila kako je s godinama željna mirnijeg života poput onog na selu koji je imala kao mlada poželevši kako je rekla svim generacijama svoje detinjstvo.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju": Breskvica presekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA