Neverovatna transformacija bivše Zvezde Granda: Pevačica izgleda kao da je ispala iz krimi filma

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Azra Husarkić  je pre nekoliko godina privukla  veliku pažnju u takmičenju "Zvezde Granda".

Atraktivna pevačica je pažnju javnosti dobila 2015. godine kada je učestvovala u ovom šouu i neverovatnim talentom bila je favorit mnogih, koji su mislili da će odneti pobedu. Ipak, ona je posle izvesnog vremena morala da napusti takmičenje zbog zdravstvenog stanja svog oca koji je bio bolestan, ali se i dan danas uspešno bavi pevanjem.

Ovu lepu brinetu su mnogi zapamtili po dugoj crnoj kosi, međutim, ona je skoro iznenadila svojom objavom na Instagramu gde pozira sa kratkom kosom, odnosno paž frizurom i šiškama poput neke tajne agentkinje.

Iako su mnogi mislili da je došlo vreme kada se pevačica odlučila da transformiše svoj izgled, Azra je to učinila samo na kratko. Pozirajući u provokativnom izdanju i dugoj pripijenoj haljini ona je na sebi imala periku za koju su mnogi mislili da je delo njenog frizera.

Svetlucava duga haljina i perika samo su rezultat njenog projekta koji predstoji a kojem pevačica nije mnogo govorila.

Haljina sa izrezima na struku i nogama, sigurno je privukla pažnju a mladoj pevačici su pratioci uputili komplimente rekavši da izgleda neverovatno.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina Lazić u mini haljinici izašla iz porodilišta: Darko ne skida osmeh sa lica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA