"Ušli smo i bilo je gotovo za 15 minuta": Sanja Vučić uživo u programu otkrila nepoznate detalje

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Sanja Vučić otkrila je nešto o svojim novim projektima gostujući u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS1.

Ona se osvrnula na saradnju sa našim poznatim imenima i najavila duete sa Cvijom i Nućijem. Otkrivši da se sa njima i privatno druži ona je voditeljima priznala da su to i najkraći načini da se stvori neka saradnja.

- Što se tiče Nućija to nam je već treći duet a sa Cvijom je treći. Zanimljiva činjenica je da smo svo troje Lav u horoskopu i mislim da je to dobitna kombinacija. Tu je i treći duet, odnosno trio.

- Mi smo to već najavili, ali ajde da opet kažem, oni nek podobnije objasne, to je THCF, izbacićemo zajedno pesmu, mogli su i oni da dođu da smo znali. Radujem se toj saradnji, nismo do sada radili. Ušli  smo u studio i to je bilo gotovo za 15 minuta. Čućete, biće jako zanimljivo. - rekla je Sanja.

Pevačica se osvrnula na saradnju sa muzičarima u pisanju tekstova, rekavši kako "nije inspirisana u poslednje vreme ni za sebe a kamoli za druge", prokomentarisavši i saradnju sa Teom. Za nju je pisala neke pesme, otkrivši da joj je za "Hajde" trebalo svega 20 minuta i da je isto tako lagano došla i saradnja sa Teom, na čijem je koncertu i  nastupila. Inspiraciju kako je priznala, crpi u svakodnevnici, prošavši različite situacije.

(Telegraf.rs)

Video: Korset i minić koji otkriva tajne tetovaže: Sanja Vučić rasplamsala maštu vrelim izdanjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. oktobar 2024 | 15:44

    Svim tkz. pevaljkama sve pesme su u nesto malo duzem ili kracem"trendingu"...za daleko,daleko duzi vremenski period nijedna pesma se nije i nece zadrzati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA