Maja Nikolić pokazala lice bez šminke i filtera: Pogledajte dobro da li biste je prepoznali

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Maja Nikolić važi za pevačicu koja neprestano intrigira javnost kako svojim ponašanjem, tako i svojom pojavom i izgledom na koji stavlja akcenat.

Pevačici nije godinama strano da se pojavljuje u provokativnim izdanjima i sa jakom šminkom, zbog čega je prepoznatljiva u javnosti. Često smo je viđali sa jakim crvenim karminom i istaknutim očima, a Maja je ovoga puta odlučila da se pojavi bez šminke sledeći trend poznate glumice Pamele Anderson.

Ona je okačila na Instagram video koji prati i par fotografija dok se vozi na vespi po gradu bez trunke šminke ali i dalje jednako provokativno obučena kao i inače u kratkoj crnoj, dekoltiranoj haljini.

Pevačica je vidno raspoložena napravila krug vespom pokazavši da se opušteno može pojaviti u gradu bez šminke i da nema preterane razlike u njenom izgledu sa ili bez nje, sem što je do izražaja došla njena prirodna lepota.

-  Dok čekam da poprave helikopter za ulazak na Farmu, moja vespa je odlična zamena- otkrila je ona.

Maja je trebalo da uđe na Farmu tokom otvaranja ali to se nije desilo, što je razočaralo mnoge njene fanove.

Međutim, kako ona sada najavljuje to će se u nekom trenutku uskoro dogoditi. Ona je bila omiljeni lik mnogih zbog svoje pozitivne energije, eksplozivnog temperamenta, pokušavajući sve vreme da skrene pažnju na sebe, zbog čega svi željno iščekuju njen povratak.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatna transformacija bivše Zvezde Granda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA