"Žene, posebne ste svaka na svoj način": Darkova supruga pozirala naga i poslala jaku poruku!

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Supruga Darka Lazića poslala je emotivnu poruku ženama jednom objavom koja je na Instagramu privukla veliku pažnju.

Iako mnoge žene ne vole svoje telo tokom trudnoće, sakrivaju ga širokom odećom i ne vole da se fotografišu, taj period života koji je poseban za svaku ženu trebalo bi svaka da pamti. A kako će ako ne putem fotografija?

Za vreme trudnoće Katarina Lazić, supruga našeg poznatog folkera, odlučila je da se fotografiše bez odeće dok je bila u devetom mesecu trudnoće, želeći da pošalje jaku i emotivnu poruku svim budućim majkama i onima koje planiraju da se u toj ulozi ostvare.

Katarina je na Instagramu objavila dve fotografije kako pozira naga dok joj je telo oblepljeno zlatnim mozaikom, dok je držala stomak rukom.

- Kako ikada možete reći bilo šta negativno o svom telu nakon što osetite ples života u svom stomaku?!” Žene posebne ste, svaka na svoj način, ono sto je sigurno jeste da ste zlatne i savršene bas takve kakve jeste. Slikajte se trudne i nage jer je ovo stanje posebno i jedinstveno i trebate da budete ponosne na njega i na svoje telo jer je stvorilo još jedan život. Ovo su naše poslednje fotke u 9. mesecu nakon čega je Srna došla na ovaj svet - napisala je Kaća u emotivnoj poruci.

Njeni pratioci su fotografiju dočekali sa oduševljenjem poslavši joj zaljubljene emotikone i poruke podrške.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra Katarine Lazic se pozdravila sa Darkovom mamom i očuhom Draganom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA