Snežana Đurišić ne prestaje sa iznenađenjima: Nakon najavljenog koncerta planira još jednu stvar, evo i šta

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslednjih dana mnogo se piše o Snežani Đurišić, ali čuvena pevačica ne mari za tračeve, već se od njih "brani" onako kako najbolje ume - pesmom.

Naime, estradna umetnica zakazala je već dva koncerta u MTS dvorani, za 13. i 14. oktobar, a njene fanove sigurno će obradovati i vest da će pred beogradskom publikom zapevati i 11. oktobra, i to u čast pokojnih legendi narodne muzike Merime Njegomir i Predraga Cuneta Gojkovića.

Snežana Đurišić Foto: TelegrafTv

Koncert iz serijala „Zvezde među zvezdama“ počeće u 20 sati u Centru za kulturu Vlada Divljan, a osim Snežane, Merimine i Cunetove najveće hitove zapevaće i Ana Bekuta, Oliver Njego, Danka Stojiljković, Ivan Milinković, Biljana Petković i Aleksandar Tirnanić. U muzici vrhunskih izvođača publika može da uživa po ceni od samo 1.500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na www.ticket.rs i na blagajni Centra.

semus Foto: Promo SEMUS

Sve učesnike pratiće Saborski orkestar pod upravom Zorana Vlajića, voditelj koncerta je Željko Stefanović, a ovog događaja ne bi bilo da se za to nije pobrinuo Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS), koji i na ovaj način čuva uspomenu na naše velikane, ali i pruža publici jedinstven muzički ugođaj.

(Telegraf.rs)

Video: Snežana se pomirila sa Vanjom ginekologom: Nakon incidenta, danas ne skidaju osmeh!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA