Jovana Jeremić priznala koga želi pored sebe, podelila i fotku: "Ljubav koju želim uskoro..."

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Voditeljka Jovana Jeremić je neko ko svojom pojavom privlači pažnju javnosti i dok je neki vole, drugi osporavaju - niko ne ostaje ravnodušan kada je ona u pitanju.

Kontroverzna voditeljka slavi 25. oktobra rođendan a kako se čini pokloni joj pristižu malo ranije nego što to očekuje. Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila koja joj je to jedna od najvećih želja, a kako je najnovijom fotografijom otkrila, to je jedan preslatki ljubimac.

jovana jeremic Foto: Instagram.com

- Ljubav koju želim. Uskoro. Vizla - napisala je u opisu fotografije voditeljka.

Na fotografiji koju je okačila na storiju vidi se preslatko štene vižle na koje niko ne bi ostao ravnodušan.

Voditeljka je inače poznata po oprečnim izjavama i što otvoreno govori o bilo kojoj tebi pa se skoro u "Magazin In" emisiji dotakla muško-ženskih odnosa, prokomentarisavši kakve muškarce preferira.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude. šta rade... Slikaju se, kače na storije mišiće sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje...zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - rekla je odsečno ona.

Poslednje u nizu zanimljivih momenata u njenoj emisiji bio je i trenutak kada je Jovanu pozvao na fiksni telefon u studiju njen partner Dragan Stanković, koji je stariji od nje 14 godina. Ona je samouvereno odšetala do govornice naslućujući da je poziv upravo od njega.

(Telegraf.rs)

Video: "Za njega bih se žrtvovala" Pitali smo Jovanu da oceni ko je naš najzgodniji sportista

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA