Sportista se dohvatio mikrofona: Asmir Kolašinac napravio ludilo na slavlju, zapevao Lazićev hit

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznati sportista Asmir Kolašinac pokazao je da je da mu atletika i omiljena disciplina bacanja kugle nije jedino što dobro ide od ruke.

On je u poslednjih 15 godina zabeležio mnogobrojne uspehe, doneo medalje i jedan je od onih sportista koji voli rado da podeli  sa svojim fanovima i prijateljima na društvenim mrežama neki zanimljiv detalj iz svog života.

Iako se Asmir  tokom leta suočavao sa mnogim povredama i problemom sa slepim crevom, pa je slabije trenirao, vrlo brzo se vratio svakodnevnim aktivnostima i dobroj zabavi koja sa prijateljima ne manjka, jer zna odlično da se zabavi i napravi atmosferu.

Kolašincu se uskoro bliži 40. rođendan, međutim on je jedan poklon od svojih prijatelja dobio malo ranije, što ga je obradovalo i što je podelio na Instagramu. Pevač na jednoj zabavi mu je uručio slavljeničku tortu, što je poznatom atletičaru izmamilo osmeh.

Nakon što je prihvatio tortu sa ushićenjem, drug mu je iznenada podmetnuo mikrofon kako bi Kolašinca malo animirao da razveseli publiku.

On se bez premišljanja latio za mikrofon a onda je uz stihove "od toliko dobrih i lepih momaka, vi ste mene izabrale najgoreg luđaka" Darka Lazića, podigao atmosferu.

- Rođendanska čestitka koja je stigla desetak dana ranije, ali već mi je najdraža - napisao je Asmir na storiju objavivši snimak sa neočekivane proslave.

On je skoro otkrio da planira opraštanje od atletike i to završnim nastupom na Serbian Open mitingu koje će biti i poslednje takmičenje za njega.

(Telegraf.rs)

Video: Kolašinac za Telegraf govorio o "penziji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA