"Muka mi je od skandala, podržavam Milicu Veličković": Sandra Rešić oštro o rijalitiju, pomenula i drugu ženu

 
A. M.
A. Š.
A. M. A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Rešić je jedna od gošći na 30. rođendanu frizera bogatih i slavnih, Stevana Radivojevića.

Kao bivša učesnica, ispričala je da li prati novu sezonu i da prokomentariše razne događaje u novoj sezoni i van nje.

- Pogledam ponekad, ne mogu da grešim dušu, ali se trudim da ne gledam zato što, prosto, i to će vam svi reći koji su učestvovali u realitiju da negde to ostane, onako na kraju malog mozga, pa onda ti dođe da uđeš u televizor i da zaista pozoveš čelike i da kažeš, ma ulazim ovog trenutka, ja ću sad njima da ovo i ono, tako da trudim se da ne gledam zbog sebe, zbog svoje psihe prosto... - i odgovorila na pitanje o Aniti i Anđelu:

- Ništa me zanima, stvarno, zaista, svima želeim svu srećušto se mene tiče, nek se mire, nek se vole, nek se nalaze drugi ljude, stvarno od mene svu sreću svima - a onda se kratko osvrnula na situaciju trudne Milice Vwličković koju je verenik prevario u rijalitiju.

- Samo mogu da prokomentarišem - sva podrška Milici Veličković.

Otkrila je i da joj uskoro izlazi pesma "Druga žena".

- Zove se "Druga žena", nešto što nikada nisam bila, ali biću. Druga sam žena u vezi. Htela sam malo da snimim pesmu i za one druge žene, stvarno. Znaš, već ove prve što pate, znaš, kao jao prevario si me, jao izdao si me, jao išao si s drugom. A šta je malo s ovim drugim ženama? Malo sam htela i njih da uključim, kad je moj repertoar u pitanju.

Sandru su pitali i za neke skandale na domaćoj sceni, kao i da li je pratila lajv sa Baka Parsetom i Karleušom a Sandra je imala zanimljiv odgovor.

- Ne gledam tv, TikTok pratim samo, bukvalno, strance, ne želim da pratim naše ljude. Nemam ništa protiv naših ljudi, nego više stvarno ne mogu, pravo da ti kažem, mislim, možete da staviš to gde hoćeš, ali stvarno više mi je muka od naših tračara, muka mi je od naših skandala, muka mi je od svega toga, jer zapravo kada onda dođem negde, kada je neki event, bilo koji, onda, znaš, kao me nekako kaže nešto, pita i ja kao treba nešto da prokomentarišem... - bila je iskrena Sandra, a šta je još rekla pogledajte na snimku na početku teksta.

Video: Revija poznatih na rođendanu poznatog frizera Stevana Radivojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA