Saša Matić donirao značajnu pomoć najugroženijim porodicama iz BiH i otkazao koncert u znak solidarnosti

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevač Saša Matić, još jednom je dokazao da njegova veličina nadmašuje njegov muzički talenat.

U teškim trenucima za porodice u Jablanici, pogođene posledicama prirodnih nepogoda, Matić je donirao značajnu novčanu pomoć kako bi olakšao njihovu situaciju.

Iako je poznat po pesmama koje donose radost milionima ljudi, Saša nije mogao ostati ravnodušan pred patnjom svojih sunarodnika. U znak podrške, otkazao je koncert zakazan u Banjoj Luci, kako bi poslao snažnu poruku solidarnosti i zajedništva sa ugroženima. Umesto da nastupi, on je svoju pažnju i resurse usmerio ka onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija.

Ovaj gest pokazuje da Matić, iako poreklom iz Bosne, ne poznaje granice kada je reč o humanitarnom radu, njegovo saosećanje prevazilazi nacionalne i geografske barijere.

Ovo nije prvi put da Saša pokazuje svoju humanost. Tokom svoje karijere, učestvovao je u brojnim humanitarnim akcijama, donacijama i koncertima sa plemenitim ciljem. Njegova nesebičnost i spremnost da uvek bude uz narod u trenucima krize čine ga ne samo velikim umetnikom, već i pravim herojem.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: "Verujem u Novaka! Za razliku od onog fudbala..." Saša Matić u izjavi "bocnuo" reprezentativce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA