Bliski prijatelji Đorđa Davida izgubili članove porodice u tragediji koja je pogodila Bosnu: "Užasno mi je"

 
N. L.
DŽ. R.
N. L. DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Uveliko je počela druga nedelja snimanja nove sezone Zvazda Granda, a roker i član žirija Đorđe David, stigao je vidno neraspoložen i utučen.

Kako je na samom početku otkrio, veoma je tužan i utučen zbog stravičnih stvari koje su se dogodile u Bosni, a posebno je pogođen jer su njegovi drugari izgubili članove porodice.

- Nisam baš dobro zbog svega što se dešava u Bosni i Hercegovini. Imam neke drugare čiji su članovi porodice nastaradali. ne mogu da verujem da se takve stvari dese zbog ljudske nepažnje. Užasno mi je. To je put koji često idem kad prolazim kad idem do drugara u Mostar, baš sam upropašten.

Na pitanje da li se na snimanje vraća Saša Popović, bio je kratak.

Đorđe David Foto: ATAimages/Antonio Ahel

- Ne znam, bio sam u Makedoniji, stigao sam noćas - prokomentarisao je David na pitanje da li će na snimanje doći i Saša Popović, a potom je otkrio da svaki put kad ide u Severnu Makedoniju stane na mesto gde je imao saobraćajnu nesreću, u kojoj je stradala jedna osoba.

- Uvek stanem tu jedno četirir-pet minuta, da dam sebi oduška. Ovo je bio nesrećan slučaj, koju nije bilo izbeći, od Boga data bila. Meni privatno još nije negde u glavi stvari u sređivanju. Ti prizori se vraćaju, živ sam čovek - rekao je Đorđe, koji nije gledao lajv Bake Praseta i Jelene Karleuše.

- Nisam, jeo sam volovsko srce, to je inače naziv za veliko parče paradajza. Onda sam bio na putu, onda sam hranio moje drugare pse. Uvek kupim konzerve hrane za pse i nahranio sam pse - ispričao je roker.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pazarila novu zver od 175.000 evra! Na snimanje Zvezda Granda stigla u besnoj mašini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    7. oktobar 2024 | 15:16

    Био у Македонији а није никог прегазио на ауто путу. Аааааа, заборавио мобилни.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA