"Sat je fejk!" Karleuša odbila Rolex od preko 100.000€ koji joj je Baka Prase poklonio: "Vratiću, zato što..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Pop diva Jelena Karleuša bila je specijalni gost u lajvu našeg najpoznatijeg jutjubera Bake Praseta, kada su oborili rekord gledanosti u Srbiji.

Njihov lajv uveliko je prvi u trendingu, a odgledalo ga je preko 1,3 miliona ljudi.

Tokom zabavnog programa, Baka je spremio nekoliko poklona za Jelenu, od čega je jedan bio sat navodno skupocenog brenda Rolex.

Kad joj je uručio poklon, Karleuša je kao iz topa rekla da sat nije original.

- Ma daj, ne z**ebavaj me, ali to nije pravi. Nema šanse, veruj mi, znam. Fejk je 100%. Do 2.000 evra si platio za dobar fejk. Ovo nije pravi Rolex. Da je pravi, po mom iskustvu, pošto imam puno Roleksa raznih... Za početak nema težinu koju treba da ima. Kakav crni čelik, ćuti dečko. Lagan je kao da je od aluminijuma, ali super će da se slika, verovaće mi stranci. Sa ovoliko kamenja trebalo bi da bude teži - rekla je Karli.

- Želim da ti dokažem da nije fejk. Imaš i karticu. Jeste rađen, nije fabrički, ali možeš da proveriš u svakoj radnji. Ti samo ne možeš da poveruješ da sam ja tebi da pravi Rolex i to je jasno - branio se Baka.

Jelena mu se potom ipak izvinila, što je na prvu izgledalo kao da ne ceni njegov gest, te se zahvalila na poklonu i pažnji.

- Sad sam ispala jako loša prema tebi, izvini. Ovo je toliko ružno što sam uradila. Nema veze, nije pravi, ali sam gest da imaš potrebu toliko da mi daješ, to je divno, sve i da je plastičan. Meni niko ništa ne poklanja, samo kontra - rekla je Jelena.

Na pitanja gledalaca lajva da pokaže račun, jutjuber je istakao:

- Nemam račun, ne kupujem, iz Švajcarske ih uvozim. Sad bez šale, ti možeš sa tim satom da odeš u bilo koji ovlašćeni Roleks, da vidiš da je pravi, ako mi ne veruješ - poručio je Baka.

- Ja naravno nikada, i da je pravi i da nije, ne bih mogla da prihvatim ovakav poklon, zato što se ne poznajemo. Divno je što si hteo da mi učiniš i što si tako divan dečko. Pogrešila sam što sam rekla da je fejk, pravi je. Hvala ti kao da sam ga prihvatila. Obično kada ti neko dan, on očekuje nešto za uzvrat, je l' tako? Mislila sam u poklonima. Kako sada da nadmašim jedan ovakav poklon, pošto je ovo pravi sat? - pitala je Karleuša.

- Ja imam tu sreću u životu da zarađujem mnogo novca i meni materijalne stvari ništa ne predstavljaju. Volim da usrećujem druge, a tebe sam hteo da usrećim. Koliko god da košta, meni ništa ne predstavlja. Moraš da uzmeš sat, očekujem da vidim neku sliku sa tim satom - rekao je jutjuber.

- Što se mene tiče, sat je neprocenjive vrednosti, zato što si mi ga na ovako divan način dao. Slikaću se i vratiću, zato što je to meni više nego dovoljno. Toliko je ovo divno, na ivici sam suza zbog tebe - poručila mu je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Skinula se Bikovićeva žena, snimila se dok sprema ručak u brushalteru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    7. oktobar 2024 | 11:23

    Jaoooo rasplakao sam se, fejk je, nije fejk, fejk je.......nije......ne mogu da ga primim pa ipak cu ga primiti, hocu necu......slikacu se pa cu ti vratiti.......Umesto sto oboje pravite cirkus i prenemazete se sto te pare ne usmerite nekoj siromasnoj porodici sa mnogo dece ili nekim ustanovama koje se brinu o deci pa se tamo slikajte.

  • Baron

    7. oktobar 2024 | 11:34

    Za poplave u bosni sakupljeno 15.000€ a za sat „potroseno 100.000€“… idemooo

  • Luka

    7. oktobar 2024 | 11:40

    Kupljen kod Kineza!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA