Pevač uživa sa porodicom na privatnoj luksuznoj plaži koja je njegova: Otkrio i da li mu je supruga ljubomorna

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevač Danijel Alibabić uživa u ljubavi sa suprugom Oliverom Bibom Barović sa kojom ima skladan brak i dvoje dece.

Njih dvoje su svoj dom svili u Crnoj Gori a poseduju i svoju plažu na crnogorskom primorju. Porodično imanje i prava idila nalaze se između Petrovca i Budve a porodica Alibabić koristi svaki slobodan trenutak da tamo uživa.

- To je na mestu Perazića Do, koje se nalazi između Petrovca i Budve. To je predivno mesto. Tamo je moja tazbina i moj tast je tamo napravio stvarno predivnu oazu. Uživamo svi, a posebno deca mnogo vole da budu tamo - kaže on.

Uprkos tome što je pevač kao i njegove kolege često na meti obožavateljki, njegovoj supruzi ne smeta što devojke vole da posećuju njegove nastupe i što je omiljen među ženama. Crnogorski pevač je rekao da nema mesta za ljubomoru i da je uvek stvar toga da li partneru dajemo povod za to.

- Glavno pitanje treba da bude da li smo mi ispravni i da li mi dajemo materijal i povod da budu ljubomorne. Treba sebe da ispitujemo, a ne njih da li su one ljubomorne - iskren je bio pevač i dodao da je po pitanju ljubomore mnogo drugačiji od supruge, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Danijel Alibabić: Uvek biram rijaliti, veće su plate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA