Karleuša kod Bake Praseta, gleda ih 150.000 ljudi: Lajv dobio humanitarni karakter za pomoć narodu u BiH

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Večeras, 6. oktobra Baka Prase ima posebnog gosta na svom lajvu na Jutjubu.

U pitanju je Jelena Karleuša koja je na početku priznala da je nova u svemu ovome, ali je napomenula i da će ovaj lajv u kom gostuje biti humanitarnog karaktera, a Baka Prase je rekao da će sve donacije biti uplaćene žrtvama poplava u BiH.

Inače, Jelena je izabrala neon zelenu kombinaciju koja je istakla njeno vitko telo, a Baka Prase joj je više puta udelio komplimente kako izgleda kao devojčica.

Bogdan je ispričao i da ima tremu zbog Jelene, ali ubrzo su se opustili i krenuli sa pričom. Inače, Bogdan je rešio da posle 500 evra donacija drme rakiju, pa se očekuje da će ovo biti zanimljiv lajv.

Podsetimo, Jelena Karleuša se oglasila nakon strašnih poplava koje su pogodile BiH i odnele brojne živote.

Karleuša je objavila da će donirati novac ugroženim nakon poplava i pozvala sve da zajedno pomognu, ali to nije ništa novo jer je pevačica inače poznata kao veliki humanitarac.

- Duboko saosećam sa narodom koji je stradao u Bosni i Hercegovini. Doniraću novac, a koristim priliku i da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima, jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA