"Uvek je bila prva i jedina koja..." Tamara se javno obratila Andreani, ova poruka će mnoge zaboleti

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Andreana Čekić oduvek je važila za omiljenu među kolegama zbog svoje nesebične podrške i prijateljskih odnosa u muzičkoj industriji.

To je potvrdila i njena koleginica Tamara Milutinović, koja je putem društvenih mreža javno zahvalila Andreani na prijateljstvu i podršci.

- Uvek je bila prva i jedina koja izvodi moje pesme na svojim nastupima - sve do jedne! Uvek podržavala, uvek branila i bila vetar u leđa. Ovaj čovek od žene mi je uvek bila prijatelj i hvala ti Andreana na tome! Ti zaslužuješ sve - napisala je Tamara na Instagramu.

Andreana Čekić Foto: Instagram/tamaramilutinovic

Osim Tamare, mnogi obožavaoci su se oglasili na društvenim mrežama, pohvalivši Andreanu zbog njene nesebičnosti i kolegijalnosti. Jedna korisnica na platformi "X" istakla je:

- Jedina osoba sa estrade koja među prvima ubaci u repertoar nove pesme svojih koleginica, bez grama sujete, zato će uvek biti najveća - napisala je ona.

Andreana Čekić Foto: X/seyoo22

Ove reči podrške potvrđuju koliko je Andreana cenjena ne samo među kolegama, već i među publikom, kao osoba koja uvek daje prostor i podržava kako starije, tako i nove generacije na muzičkoj sceni.

Video: Andreana Čekić došla u Arenu da podrži Teu! "Grmi" u miniću i visokim štiklama: "Biće izuvanja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA