Udala se Ivana Panzalović! Nakon velike traume, izgovorila sudbonosno "da", evo kako izgleda njen suprug

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Glumica Ivana Panzalović, poznata po svojoj ulozi u popularnoj seriji "Kursadžije", juče, 5. oktobra, proslavila je jedan od najlepših dana u svom životu, stajući na ludi kamen sa svojim izabranikom Bojanom.

Par se zavetovao na večnu ljubav u prelepoj crkvi Ružica na Kalemegdanu, a potom su uživali u proslavi sa najbližima u jednom prestižnom restoranu.

Na svom Instagram profilu, Ivana je podelila fotografije sa građanskog venčanja, otkrivajući pratiocima kako izgleda njen suprug po prvi put.

Ivana je izabrala jednostavnu, elegantnu belu kratku haljinu koja je imala umetnut providni šlep koji je kasnije skinula, čime je dodala lični pečat svom venčanju.

Ivana i Bojan su očigledno uživali u svakom trenutku ovog posebnog dana, okruženi ljubavlju i podrškom svojih najdražih.

Podsetimo, Ivana se svojevremeno povukla iz javnosti nakon što joj je verenik pucao u glavu, a potom sebi oduzeo život, a mnogo truda i rada na sebi bilo je potrebno da bi se vratila normalnom životu.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena – ističe glumica i dodaje da je potražila i pomoć stručnog lica:

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Milutinović otkrila kako troši milione, pa pomenula muža i estradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Докле ће

    6. oktobar 2024 | 13:20

    Брак трајати то је питање ?!Ако уз пут се не деси Достојевски?!

  • Samo ja

    6. oktobar 2024 | 13:11

    Zivot ide dalje, bravo sto si izabrala da zivis <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA