Prvo oglašavanje Sandre Kalinić nakon vesti o razvodu! Pokazala koliko je srećna uprkos krahu braka s Milanom

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Nakon što je vest o razvodu sa Milanom Kalinićem uzburkala javnost, Sandra Kalinić prvi put se oglasila na društvenim mrežama, a njena najnovija objava pokazuje koliko je ispunjena i srećna.

Naime, Sandra nije komentarisala razvod, već je sa svojim pratiocima podelila radosne trenutke sa proslave svoje prijateljice, koja je u drugom stanju.

Na fotografijama koje je objavila, Sandra se vidi kako skače od sreće, obučen u plavi prsluk, dok su oko nje plavi baloni, što je znak da prijateljica čeka dečaka.

Ova objava odiše pozitivnom energijom, a Sandra je pokazala koliko je podrška dragim ljudima, bez obzira na svoje životne promene.

Podsetimo, vest da se glumac Milan Kalinić i Sandra razvode posle 18 godina braka šokirala je mnoge, iako su delovali kao skladan par, odlučili su da krenu svako svojim putem početkom ove godine.

Njih dvoje su se navodno vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje dece.

Milan je odmah prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, i oni će tu nastaviti da žive. On se preselio kod svoje majke u centar grada i tamo već izvesno vreme živi, kako prenose domaći mediji.

Voditelj će u svom vlasništvu zadržati i džip i skuter, koji svakodnevno koristi kako bi završio sve obaveze po gradu. Pored stana, Sandri će ostati i jedan automobil.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA