"Kad su svi prestali da se sekiraju, oženio sam se" Voditelj je u 43. stao pred oltar, ovo je njegova supruga

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srđan Predojević je u braku sa svojom suprugom Mirjjanom od 2014. godine kada su sudbonosno "da" izgovorili u Ambasadi  Srbije u Parizu a potom su se venčali i u crkvi.

Srđan je bio u ranim 40-im kada je odlučio da se oženi, ali je u šali jednom prilikom rekao kako se odlučio na taj korak onda kada su "prestali da brinu njegovi najbliži hoće li ikada to učiniti."

- Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna. Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba - rekao je Srđan za hello.

Uz svoju suprugu Mirjanu voditelj je pronašao kako je rekao mir, a smatra da su tu odluku doneli u pravo vreme  bez obzira na to što su oboje imali više od 40 godina.

- Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio. Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije - bio je on iskren u intervjuu za Story.

Poznati voditelj ističe kako tada postajemo svesni sebe i drugih i imamo bolju moć procene ko je ko.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA