"Doživeo sam stres i poniženje!": MC Stojana na aerodromu dočekao šok, nije mogao da veruje šta su mu rekli

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reper MC Stojan je doživeo veliku neprijatnost na aerodromu prilikom ukrcavanja na avion.

Iako on godinama regularno putuje avionom zbog svojih tezgi  u inostranstvu, kako je otkrio putem društvenih mreža prvi put je doživeo neprijatnost i poniženje jer mu osoblje nije omogućilo da se ukrca na let.

Popularni pevač je sa svojim pratiocima podelio svoje negativno iskustvo objasnivši svima šta se dogodilo.

- Letim preko 20 godina i nikada nisam doživeo da me ne puste u avion, jer uglavnom sedin na gejtu i čekam da uđem među zadnjima. Dolazim da uđem u avion i kaže mi gospođa da sam zakasnio, a u stvari su prodali previše karata. Posle kraće rasprave i ubeđivanja, uz stres i poniženje koje su mi priredili na aerodromu u Larnaci su me na kraju pustili u avion.

MC Stojan Printskrin: Instagram/mc_stojan

Vrlo lako sam mogao da ne poletim za Beograd, a imam nastup. Sve sam snimio i tužiću kompaniju - napisao je vidno uzrujan reper u svojoj objavi. Reper je odlučio da otkrije šta se sve dešavalo na aerodromu dok je poput ostalih putnika čekao svoj red, otkrivši kako se razočarao u kompaniju, a onda je dodao:

- Svaka čast divnim stjuardesama, ali mene ne zanima vaših 600 evra, niti tapkanje i pretprodaja karata ispred ulaza u avion. Inače, jednom čoveku je pozlilo ispred mene, pa sam se i ja zadesio tu i zajedno sa ljudima velikog srca, kao i osobljem aviona odmah priskočili u pomoć. Čovek se povratio u život, hvala Bogu na tome i to je danas najbitnije - zaključio je Stojan u svojoj objavi na storiju.

Inače on je u fokusu ovih dana pošto je njegova bivša devojka Zorana Mićanović skoro u jednom podkastu otkrila kako je njihova veza okončana jer su shvatili da nisu jedno za drugo i da njihov odnos nije bio "fejk" niti marketinški trik kako su mnogi mislili da jeste.

(Telegraf.rs)

Video: MC Stojan potpuno iskreno: Dešavalo mi se da za veče odvedem 3 devojke u apartman

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA