"Šta nam je ovo trebalo!" Adriana i Sava se tek preselili, otkrili kakav je život u Dubaiju: "Sve je preskupo"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Porodica Džehverović trenutno se suočava sa velikim izazovom.

Brat poznate pevačice Teodore Džehverović, Sava, doneo je iznenadnu odluku da napusti Srbiju i preseli se u Dubai sa suprugom Adrianom i ćerkom Doroteom.

Mnogi se pitaju kako će se situacija dalje razvijati, a kada su se skućili, Adriana i Sava su se oglasili i podelili prve utiske.

- Kakav rolerkoster emocija ovih dana... Naizgled sve savršeno, ali zapravo je u glavi jedan veliki haos. Da li smo napravili ispravnu odluku? Šta smo postigli ovim korakom? Da li odvajanje od familije ima cenu? Sve smo imali u Srbiji, a opet je nešto falilo, da li ćemo to ovde naći? - napisali su u objavi i dodali:

- Da li smo mi stvoreni za velike stvari ili u ovom slučaju treba biti skroman? Da li će Dorotea imati bolju budućnost? Sve je preskupo. I još milion pitanja. Potpuni izlazak iz komforne zone i znam da je početak jako težak i da ćemo još 100 puta reći "Šta nam je ovo trebalo?" Ali u dubini duše i Sava i ja verujemo da smo ovde sa razlogom. Nešto postoji - napisala je Adriana.

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje u porodici Džehverović: Teodora zaigrala pa pala na kolena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA