Imala je 9 godina kada je pevala bratu na svadbi: Prepoznajete li devojčicu sa snimka, danas je velika zvezda

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Danas je velika zvezda, ali je na snimku ne biste prepoznali na snimku koji je isplivao, dok kao mala devojčica drži mikrofon u ruci i zabavlja goste na svadbi svog brata.

Iako je njen put do zvezda bio trnovit i morala je da se potrudi pošteno kako bi stigla tu gde sada jeste, ona je oduvek pokazivala talenat za muziku. Danas je jedna od naših najperspektivnijih mladih pevačica koju smo imali prilike da gledamo kroz jedno poznato muzičko takmičenje.

U velikoj konkurenciji kolega koji su se tada takmičili bila je među finalistima, koji su obeležili prvu sezonu tog muzičkog šoua.

Tanja Savić Foto:Telegraf

Ako niste već shvatili o kome je reč, u pitanju je - Tanja Savić.

Poznata pevačica je video iz svog detinjstva podelila na svom Instagram profilu pokazavši da joj je muzika bila " u krvi" još od malih nogu. Sa svega devet godina, ona je bez problema nastupila u javnosti, pošto su je roditelji popeli na sto, dok je ona pevala pesmu "Dve sudbine" od svoje koleginice Dragane Mirković.

- Imala sam samo devet godina kada sam uzela mikrofon u ruke kod brata na svadbi, i od tog trenutka pa nadalje se nismo razdvajali. Muzika je postala i ostaće zauvek moj život, donela mi je mnogo sreće, omogućila da osetim ljubav publike na svim kontinentima, a vrhunac mog života sa muzikom biće 23.11. u Areni, gde ćemo zajedno pevati sve one pesme koje su obeležile naša druženja tokom poslednje dve decenije- napisala je Tanja.

Podsećanja radi, popularna pevačica je tada, davne 2004. godine odnela treće mesto na takmičenju, ali je danas ostvarila najveću karijeru među svojim kolegama finalistima.

Napravila je veliku pauzu, baš onda kada je njena popularnost bila na vrhuncu, preselivši se u Australiju pošto se udala za Duška Jovančevića 2011. godine. Iz zajedničkog braka imaju dva sina Marka i Đorđa, a pre četiri godine su se razveli. Danas je Tanja u srećnoj i skladnoj vezi sa pilotom.

(telegraf.rs)

Video: Tanja Savić o privatnom životu, kolegama i karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA