Desingerica pobesneo i ponovo se oglasio o tuči: "I treba da me se boje"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Dragomir Despić Desingerica našao se u centru skandala kada je juče 2. oktobra objavljen snimak na kom se tuče sa grupom građana, među kojima je bio i jedan stariji gospodin.

Kontroverzni reper se potom oglasio i otkrio svoju stranu priče:

- Zašto ne puste snimak s nadzornih kamera ako ga imaju?! Ne mogu sa lažovima i seljanima da se "mačujem". Kada bih to radio, gde bi mi bio kraj? Nema tu mnogo filozofije, oni su sve prijavili policiji, tako da ću sve pokazati kada slučaj bude završen. Mogu oni da lažu i pričaju šta god hoće - ističe Dragomir, a na konstataciju da snimak incidenta nisu pustili u javnost jer ga se plaše, Despić poručuje:

- I treba da me se boje!

Podsetimo, očevici incidenta u kojem je učestovao Dragomir Despić Desingerica za medije su istakli da je za isti odgovoran isključivo on, te da ga je supruga dodatno huškala.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Desingerica tokom izjave štipkao našu novinarku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. oktobar 2024 | 23:35

    Ko bre da te se boji bedo bedna???!!!!

  • Boža zemunac

    3. oktobar 2024 | 23:35

    Šta ovaj zamišlja.

  • Nebojša

    3. oktobar 2024 | 23:23

    Ovog manijaka treba nauciti pameti i sramno je da nema ni krivicne ni prekrsajne prijave. Ali kod nas je to postalo normalno da bahati rade sta hoce i nikom nista, a kada doticni bude nalwteo na adekvatnog lika i bude slomljen od batina, e tada ce se pricati o tome, reagovace tuzilastvo. Niko nece da gleda uzrok....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA