Anastasija Ražnatović se vratila na muzičku scenu spremna da je pokori: Malo ko zna šta je ona po profesiji

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Anastasija Ražnatović je posle pauze vratila na muzičku scenu sa dve nove pesme, i to je vest koja je obradovala mnoge njene fanove.

Publika je željna njene pesme i energije posle duže pauze koju je pevačica napravila. Iako je ona uspešna u muzičkoj karijeri i neosporna je činjenica da joj muzika i te kako "leži", malo ko zna šta je po profesiji mlada pevačica.

Anastasija je svoje školovanje započela u Britanskoj školi, a onda ga je nastavila 2011. godine u Beogradu.

Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Gudelj Foto: Nikola Tomić

Nakon što je stekla srednje obrazovanje, ona je upisala Poslovnu školu u prestonici. Jednom prilikom je otkrila zanimljive detalje iz života i u koju svrhu koristi društvene mreže rekavši kako nikada nije volela da objavljuje fotografije sa fakulteta.

- Ponekad me neko iskritikuje zašto to ne činim, već samo objavljujem odevne kombinacije i snimke iz noćnih provoda. To je zato što sam na fakultetu fokusirana na predavanja a ne na telefon - otkrila je ona jednom prilikom.

Cecina ćerka je otkrila kako je spremna za nove izazove koji su pred njom i da vredno radi na novim projektima. To je podelila u jednoj svojoj objavi na Instagramu sa svojim pratiocima.

- Dragi moji, nakon 2 godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti! Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve). Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama - napisala je Ražnatovićeva i pokrenula diskusiju među svojim obožavaocima.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija Ražnatović uživa na Ibici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA