Nikolina blistala u uskoj haljini na venčanju koleginice, u ruci torba od 12 evra: Svaka žena može da je ima

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznata pevačica Nikolina Kovač pojavila se na svadbi svoje koleginice Aleksandre Bursać i svojom pojavom izmamila uzdahe prisutnih. Svoju besprekornu figuru je pokazala u dugoj uskoj haljini koja je pratila liniju tela, a pri kraju se širila. Neobičan model je bio propraćen dubljim izrezom na dekolteu, međutim, kada je Nikolina u pitanju sve je to sa merom i dobrim ukusom.

Ceo autfit je zaokružila roze salonkama i mini torbicom koja je posebno privukla pažnju. Bež torbica koja je upotpunila besprekorni stajling prelepe pevačice, košta oko 4.000 dinara a sada se može pronaći na sniženju za svega 1.200.

Iako mnogi misle da zvezde iz šoubiznisa kupuju samo skupocene stvari i troše velike pare na svoj imidž, Nikolina je pravi dokaz da se elegancija ne meri ciframa i ne može kupiti.

Pevačica se na slavlje u Novom Sadu pojavila sa svedenom šminkom, koja u njenom slučaju nije ni potrebna i raspuštenom kosom kojom je pokazala da ne robuje stereotipima i potrebom da sve, pa i frizura budu pod "konac".

Društvo joj je pravio suprug Saša Kapor koji je takođe bio elegantno obučen u crno odelo i koji joj je izgledom isparirao u potpunosti.

Dvoje uspešnih pevača su godinama u skladnom braku i imaju dvoje dece sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

(Telegraf.rs)

Video: "Mislili smo da će nam se putevi razići" Nikolina i Saša nakon bračne krize slave Dan zaljubljenih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA