Rasta odveo lepu Mariju na romantično putovanje: Ozbiljno se otvorio, uživaju u suvom luksuzu

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reper Stefan Rasta otkako se ponovo zaljubio, u lepu Mariju, potpuno se povukao i svoj privatni život vešto počeo da krije od javnosti i medija.

Koliko je zaista voli, jasno je i po njegovim objavama, jer joj, kako se može videti, često ispunjava želje i priređuje iznenađenja.

Po njegovim storijima moglo se zaključiti da se par trenutno nalazi u Barseloni, gde uživa na odmoru, a pogotovo u iću i piću.

Oni su objavljivali storije sa različitih lokacija i restorana, gde su isprobavali raznu hranu i pića, a ono što je najviše iznenadilo jeste koliko su često objavljivali zajedničke fotografije, što ranije nije bio slučaj.

Marija i Rasta nisu javnosti otkrivali u kom hotelu u Barseloni su odseli, ali kako se može videti, veoma je luksuzno, s obzirom na to da su zlatni detalji na sve strane.

Naravno, nisu mogli a da ne iskoriste priliku da odu i na plažu, što je Marija zabeležila na jednom od svojih storija.

No, kako se čini, najviše im se svidelo da obilaze male, lokalne radnje i manje restorane, a Rasta je posebno uživao u sladoledu.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA