Ko je uhapšena pevačica? Pre godinu dana dospela na strane hronike: Izboli joj brata, evo šta je tada tvrdila

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Verena Cerovina uhapšena je nakon što je policija istragom došla do saznanja da je pomagala pripadniku jedne kriminalne grupe, da se skriva.

Ona je rodom iz Bosne i živi u Sarajevu, našoj javnosti i nije bila toliko poznata, sve do nedavno. Inače, prošle godine u maju, njena porodica je dospela na strane crne hronike.

Naime, njen rođeni brat je u maju 2023. godine napdnut i ranjen hladnim oružjem od strane drugogo muškarca, nakon čega je završio u bolnici. Pevačica se tada oglasila i otkrila detalje, i tada je glasno opovrgla sve tvrdnje da joj je brat upetljan u kriminal.

- Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros - rekla je Cerovina.

Dodala je da nije bio u pitanju nikakav obračun.

- Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali - rekla je Cerovina.

Istakla je da ne zna gde se taj incident dogodio.

- Nisam htela brata da pitam, da mu ne smetam. Videla sam ga na pet minuta. Bitno je da je on dobro. Na intenzivnoj je nezi ovde u bolnici u Trebinju - izjavila je Verena Cerovina za portal „Avaza“.

Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo.

- Slobode su lišeni O.O. iz Sokoca i V.C. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. Osumnjičeni su za pružanje pomoći u sakrivanju O.O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana poternica, inače pripadnika Škaljarskog klana - saopštio je MUP Srpske.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA