Desingerica mora u policiju: Pevač u problemu nakon žestokog obračuna sa grupom ljudi nasred ulice

 
A. M.
J. P.
A. M. J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Dragomir Despić Desingerica je dobio poziv da se javi u matičnu policijsku stanicu, nakon što ga je D.R. prijavio za fizički napad.

Podsetimo, kako Telegraf nezvanično saznaje iz izvora bliskog istrazi, D.R, koji se na snimku tuče vidi kako prima udarce od repera, pozvao je policiju i rekao da je napadnut od strane pevača.

D.R. je navodno rekao da je Desingerica projurio automobilom dok je kosio travu isped dvorišta, on se pobunio, a zatim je reper stao, izašao iz auta, počeo da mu preti i na kraju fizički nasrnuo na njega. Naveo je i da su dotrčali jedan komšija i njegov sin kad us čuli svađu. Desingerca je potom prema njegovim rečima nasrnuo na njega i na njegovog sina.

Podsetimo, posle nemilog događaja Desingerica se oglasio za Telegraf.

- Taj čovek je gurnuo ona seoska kolica pod auto, bukvalno da izginem, ja sam ukočio i ništa. Napao me čovek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se bije sa mnom. Tek na onom snimku na kom se vidi da su mi udarili ženu, udario je po licu, onda sam krenuo da nabodem i to ne ovog čoveka, nego njegovog sina, ovog visokog, koji može da se bije sa mnom... Ne može ovaj čovek da se bije sa mnom, taj nije dobio ništa, nisam ga pipnuo. U principu, ja sam napadnut, nisam ja nikog napao - rekao nam je Desingerica.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Bursać i 10 godina mlađi pevač nakon venčanja pomenuli prinov

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA