"Počivaj u miru, bio si voljen"! Edita skrhana zbog smrti bliske osobe: "Nisam stigla da ti kažem..."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Edita Aradinović oglasila se na mrežama, gde se oprostila od svog bliskog saradnika i druga i to veoma tužnim rečima.

Ona je objavila sliku prijatelja, pa se opostila od njega na vrlo emotivan način.

- Hoću samo da znaš da si bio poštovan i voljen, možda toga nisi bio svestan, možda je tvoj svet bio iskreniji, radosniji i srećniji od ovog u kojem živimo, ali bih volela da znaš koliko si bio poseban i voljen. Bio si anđeo u ovom sada i u onom svetu. Neću zaboraviti tvoje časove joge u bekstejdžu, i radost kad si mi saopštio da si upisao psihologiju! Toliko si želeo da razumeš svet oko sebe!

Edita Aradinović Foto: Instagram/edita

Edita je nastavila svoj emotivni status, pa navela da joj je "žao što nije stigla da mu kaže da mu se divi i da s njim provede više vremen".

- Umeo si glasno da ćutiš, a to sada radim i ja. Neću zaboraviti nadimak koji si nadenuo onom muzičaru kojeg zamalo da prebijem jer nisi umeo da se suprostaviš! Nisam stigla da ti kažem da ti se divim, i da mi je žao što se više nismo družili! Drago mi je da smo se poznavali u ovom životu! Počivaj u miru i sa andjelima. Volim te Novkela - napisala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA