Rokvić u brutalnom odelu bodri Zvezdu sa tribina: Zapevao sa Tošićem, pa pokazao svima šta je "ljubav"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Intera u Milanu od 21 sat u meču drugog kola ligaškog dela Lige šampiona, a posle prvog poluvremena italijanski timje u vođstvu.

Zanimljivo je da crveno-beli nemaju zvaničnu podršku navijača, jer su im italijanske vlasti zabranile prisustvo na utakmici. Ipak, neki hrabri navijači uspeli su da zaobiđu barijere i nađu se na stadionu.

Među njima su i poznata lica, Nikola Rokvić i Duško Tošić, koji su pre meča pravili sjajnu atmosferu ulicama Milana. Oni su šetali, pevali i veselili se, demonstrirajući svoju podršku timu.

Nikola se potom oglasio sa stadiona, objavivši fotografiju u izvanrednom stajlingu: košulja, bež sako i maslinaste pantalone. Usred euforije, uslikao se i sa prijateljima koji su takođe prisutni na tribinama i napisao: "Ljubav".

Iako bez zvanične podrške, strast i energija navijača i dalje se osećaju na stadionu, a njihova ljubav prema klubu ostaje neosporna.

(Telegraf.rs)

Video: "Dobio sam poziv..." Sergej Ćetković odbio da učestvuje na Montesongu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA