Milan i Sandra su ovako podelili imovinu posle 18 godina braka? Evo kome pripada stan na Voždovcu i vozni park

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Voditelj i glumac Milan Kalinić i njegova supruga Sandra Kalinić doneli su tešku odluku, da se razvedu početkom godine nakon 18 godina zajedničkog života.

Razlog za razvod je, kako tvrdi izvor bliskog glumcu, želja da obezbede bolju budućnost za svoju decu, shvatajući da je najbolje da svako krene svojim putem.

Prema informacijama, par je postigao sporazum o razvodu i podele bračne imovine, što je omogućilo brz i bezbolan proces, posebno zbog dobrobiti njihove dvoje dece.

Milan je pristao da Sandra i deca ostanu u stanu na Voždovcu, dok se on preselio kod svoje majke u centar grada. Pored stana, Sandri će pripasti i jedan automobil, dok će Milan zadržati džip i skuter koje koristi za obavljanje svakodnevnih obaveza.

Iako je brak doživeo krah, Milan i Sandra su uspeli da zadrže korektan odnos zbog dece. Milan redovno viđa svoju decu i vozi ih u školu, dok izbegava direktne susrete sa Sandrom kako bi izbegli moguće neprijatnosti.

Milan se od početka razvoda distancirao od medija i smanjio svoje prisustvo u javnosti. Ipak, u poslednjim danima viđen je kako šeta Dorćolom, u blizini stana svoje majke, kod koje trenutno boravi. Iako ne želi da komentariše razvod, par se i dalje prati na društvenim mrežama, a zajedničke fotografije iz srećnijih vremena nisu uklonili.

Sandra, koja još uvek nosi prezime Kalinić na svom Instagram profilu, izgleda da se dobro nosi sa situacijom. Tokom leta podelila je fotografiju uživajući u izlasku sa prijateljicama uz poruku:

- Za ono najbolje što tek dolazi.

Putovala je po Evropi, uključujući Beč i Italiju, a posebno su privukle pažnju njene slike u provokativnim kombinacijama dok uživa u šetnjama i tenisu.

Podsetimo, kada je vest o razvodu odjeknula u javnosti, tim povodom kontaktirali smo Milana, kako bi proverili ove tvrdnje, na šta nam je on vrlo ljubazno uzvratio:

- Zaista nemam informacije, i nemam komentar na takve stvari. Hvala puno - rekao je Milan za Telegraf.

Inače, par se venčao 2006. godine u Crkvi Svetog Marka, a iz njihovog braka proizašlo je dvoje dece, ćerka Tea i sin Vuk.

(Telegraf.rs)

Video: "Dobio sam poziv..." Sergej Ćetković odbio da učestvuje na Montesongu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA